Solister, CR22

Solister

Simone Victor: 

Santuzza

Simone startede sine sangstudier som 12-årig hos tidligere kongelig operasangerinde, Bonna Sønberg, og har studeret privat lige siden primært hos Bel Canto Vocal Studio i London under den amerikanske tenor og Bel canto specialist, Dr. Ken Querns Langley. Desuden har hun deltaget i Masterclasses og i sommerskoler både i Italien, London og København med navne som Maestro Richard Bonynge, Aprile Millo og Bruce Ford. I 2017 gjorde hun sin debut hos Opera Nordsjælland som Santuzza i Mascagnis "Cavalleria Rusticana" og sidenhen har hun bl.a. sunget partiet som Gilda i en 3. akts opførsel af Verdi's "Rigoletto" med Symfoniorkestret, sopransolistpartiet i Brahms' "Ein deutches Requiem" med NB orkester, titelpartiet i Bellini's "Beatrice di Tenda" på London Bel Canto Festival med the London City Philharmonic orchestra, og i 2021 fejrede hun stor succes med de to hovedpartier; Adina i Donizetti's "Elskovsdrikken", igen hos Opera Nordsjælland, samt Cio-Cio-San i Puccini's "Madama Butterfly" hos Teater Undergrunden.

Udover at synge roller har Simone også hyppigt optrådt som solist ved koncertbegivenheder, både indenlands ved bl.a. Københavns og Aalborgs operafestival samt i udlandet, i byer som Milano og Busseto i Italien, og ved Bel Canto Festivalen i London, bl.a. i Cadogan Hall hvor hun modtog stor anerkendelse af The Guardian. Senest på Copenhagen Opera Festival 2021 modtog hun ligeledes stor anerkendelse af Politiken og P2 der udråbte hende som det nye "Supertalent".

Andreas Warden-Bigom:

Turiddu

Anne-Sofie Søbye

Lola

David Kragh Danvind:

Alfio

Simone Rønn:

Mama Lucia

Andreas Warden-Bigom er kandidat i sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har studeret sang hos Johannes Mannov, Eva Johansson, Jens Søndergaard og Tonny Landy.Foruden at være en efterspurgt solist i Danmark har han også solistoptrædener i London, Rom og mange steder i Sverige.Af operaroller tæller Turiddu i Mascagnis Cavalleria Rusticana, Sverkel i Hartmanns Liden Kirsten, Pollione i Bellinis Norma, Tamino i Mozarts Tryllefløjten og Alfredo i Verdis La Traviata.Dertil er Andreas en flittig oratoriesanger og har optrådt som solist i; Dvoraks Messe i D-dur, Haydns Skabelsesmesse, Bachs Juleoratorium, Mozarts Messe i C-mol, Weyses første Reformationskantate. Die Schöne Müllerin af Schubert, Kindertotenlieder og Lieder Eines Fahrenden Gesellen af Mahler og Songs of Travel af Vaughan-Williams.

Anne-Sofie Søby Jensen er en dansk operasanger, hvis varme klang ligger mellem en ungdommelig mezzosopran og en mørk kontraalt. Hun er uddannet fra Royal Academy of Music i London i 2019 og har arbejdet med anerkendte professorer og musikere som Trevor Pinnock, Richard Hetherington, Susan Bullock og Iain Ledingham. 

Hun gjorde sin anmelderroste debut i 2019 som Rosmira i Handels “Partenope” med Hampstead Garden Opera, mens danskerne kunne opleve hendes hjemme-debut i sommeren 2021 som Suzuki i Madama Butterfly med Teater Undergrunden og koret fra Opera Nordsjælland. 

Når Anne-Sofie ikke synger klassiske koncerter og opera, dypper hun af og til fødderne i musicals og jazz. 

David Kragh Danving f.1991) er født og opvokset i Assens og startede sin sangkarriere hos Syngedrengene ved Vor Frue Kirke under ledelse af organist og korleder Finn Pedersen.
David er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium i 2015 og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2018 ved Jens Søndergaard og professor Helene Gjerris.
David har optrådt i bærende roller i forestillinger ved blandt på Det Kgl. Teater, CPH Opera Festival, Den Fynske Opera, Opera Hedeland, med Odense Symfoniorkester og ved SlotsOperaen på Valdemars Slot. Derudover har David optrådt adskillelige gange som solist i værker som Mozarts Requiem, Fauré Requiem og Händels Messias. 

Alten Simone Rønn er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Anne Margrethe  Dahl, Margrete Enevold og Susanna Eken, og har efterfølgende videreuddannet sig hos Prof. Julie Kaufmann ved Universität der Künste i Berlin.
Hun har været solist i talrige oratorier bl.a. med Sønderjyllands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester og Camerata Øresund.
På operascenen har Simone bl.a. sunget Zita i Gianni Schicchi og Ammen i Boris Godunov med Opera Undergrunden, 3.dreng og 3.dame i Mozarts Tryllefløjten samt Gertrude i Gounods Romeo og Julie med Operaen i Midten.
I efteråret ‘21 uropførte Simone Hans-Erik Philips sangcyklus Smagen af stål med Stahlquartett Dresden i Tyskland.