Elskovsdrikken, solister

Solister

Simone startede sine sangstudier som 12-årig hos tidligere kongelig operasangerinde, Bonna Sønberg, og har studeret privat lige siden primært hos Bel Canto Vocal Studio i London under den amerikanske tenor og Bel canto specialist, Dr. Ken Querns Langley. I dag er hun hovedsageligt tilknyttet Vocal arts i Fürth under den amerikanske baryton Douglas Yates. Desuden har hun deltaget i Masterclasses og i sommerskoler både i Italien, London og København med navne som Maestro Richard Bonynge, Aprile Millo, Mirella Freni, Bruce Ford, Harriet Lawson, Gregory Lamar og Christopher Maltman. Stjernepianisten, Ulrich Stærk, er til daglig hendes faste vocalcoach og akkompagnatør. 

I 2017 debuterede hun som Santuzza i Mascagnis "Cavalleria Rusticana" hos Opera Nordsjælland. Siden har hun sunget operettepartier som Manja i Kálmáns "Gräfin Maritza" og Barbara i Strauss' "Eine Nacht in Venedig" hos operettekompagniet Polyhymnia, partiet som Gilda i en 3. akts opførsel af Verdi's "Rigoletto" med Symfoniorkestret, sopransolistpartiet i Brahms' "Ein deutches Requiem" med NB orkester, og senest i 2019, titelpartiet i Bellini's "Beatrice di Tenda" på London Bel Canto Festival med the London City Philharmonic orchestra. 

Udover at synge roller har Simone også hyppigt optrådt som solist ved koncertbegivenheder, både indenlands ved bl.a. Københavns og Aalborgs operafestival samt i udlandet, i byer som Milano og Busseto i Italien, og ved Bel Canto Festivalen i London, bl.a. i Cadogan Hall hvor hun modtog stor anerkendelse af The Guardian.

I 2021 skal Simone, udover at synge rollen som Adina hos Opera Nordsjælland, også synge Cio-Cio-San i Puccini's ”Madama Butterfly” på teater Undergrunden i Værløse, samt medvirke som solist med bl.a. sin egen koncert på operafestivalen i København. 

Adina: 

Simone Victor

Mads studerer på Universität der Künste Berlin,ved Professor Elisabeth Werres.
Før han begyndte at studere i Berlin, afsluttede han Musikalsk Grund Kursus Frederiksberg, ved Trine Bastrup Møller & Johannes Mannov.

Derudover har Mads-Emil studeret sang hos Douglas Yates Vocal Arts i Núrnberg. Her blev en vigtig grundsten til hans arbejde med opera lagt.
Mads-Emil har også arbejdet som syngende tjener i Teaterkælderen og medvirket i blandt andet Grevinde Mariza i operettekompagniet Polyhymnia, som solist i dagligstuekoncerter og ved MGK-koncerter.

Sine musikalske barnesko trådte Mads-Emil i DRs kor, som Peter i musicalen Peters Jul i Tapperihallerne, på Eventyrteatret og i børneroller på Det Ny Teater.

Rollen som Belcore er Mads-Emils første rolle hos Opera Nordsjælland, og vi glæder os til samarbejdet.

Ida Dreisig Sarner er en ung sopran under uddannelse som sanger på det konservatorieforberedende MGK (Musikalsk Grundskursus).

Som barn medvirkede hun i børnekoret i blandt andet La Bohème og Der Rosenkavalier, og i 2006 havde hun en stum, men fremtrædende rolle i Niels Martinsens Skriftestolen. 

Det har ikke altid været planen, at Ida skulle være operasanger, og efter gymnasiet tog hun en uddannelse som Natur- og Kulturformidler. Men glæden ved musikken og formidling gennem sang fik hende til at vende tilbage til det klassiske, og i 2019 vandt hun 2. prisen i den danske sangkonkurrence Unge Sangere.

Rollen som Giannetta er Idas debut i Opera Nordsjælland, og vi er glade for at kunne byde hende velkommen hos os.

Giannetta:

Ida Dreisig Sarner

Nemorino:

Torben Kirkegaard

Belcore:

Mads-Emil Steen Jakobsen

Torben Kirkegaard er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium med Studie ophold på Guildhall School of Music i London. Siden har han studeret hos den internationale anerkendte Tenor Reinaldo Macias som i mange år havde netop Nemorino som sin glansrolle.

Torben har altid afsøgt forskellige grænser og har medvirket i alt fra Musical over Jazzkoncerter til Opera. Det spænder lige fra Uropførelsen af Andy Papes værk Intermezzo Italiano og jazz pianist Thomas Clausen og Bjarne Jes Hansens sangcyklus Kikærtesange, over Scandunaviens Turne med Broadway stjernen Rachel Tucker og ansættelse på Odense teater og Dansk Musicalteater i Århus Musikhus

På Opera Scenen har han bl.a. medvirket i Hoffmanns Eventyr som Franz, Alfred i Flagermusen, Lysander i En Skærsommernats drøm, Papignol i La Boheme, Været solist i forestilligen  Opera på Hjul og Candide på Den Fynske Opera.

I de sidste 10 år har han været en fast del af gruppen De4tenorer som har holdt utallige koncerter i både ind og udland. Udover at virke som sanger er han også medskaber af Musicalen Leonora som spillede i 2019 med fuldt Odense Symfoniorkester.

I sommeren 2021 synger han ud over Nemorino, hovedrollen i et nyskrevet værk i Herning og medvirker som Solist på Copenhagen Opera Festival.

Dr. Dulcamara

Joel Kyhle

Joel Kyhle er en svensk basbaryton fra Dalarna uddannet ved Det kongelige danske Musikkonservatorium og Operaakademiet i København.

Joel har sunget flere roller på Det Kongelige Teater, bl.a. Antonio i Figaros bryllup og Happy i La fanciulla del West, og desuden var han en af sangsolisterne i Kasper Holtens anmelderroste produktion af Amadeus.

Han har også haft roller i andre sammenhænge, bl.a. Colline i La Boheme (Dala-Floda Operafestival, GuidOpera og Copenhagnen Opera Festival), Sparafucille i Rigoletto (GuidOpera), Figaro i Figaros bryllup (GuidOpera) og mange flere.

Joel trådte til i rollen som Dulcamara med kun 14 dages varsel, og det er hans første optræden med Opera Nordsjælland.